Se nedan för utmärkt sluta röka information


Så många rökare är desperata för att hitta ett sätt att befria sig från deras beroende av cigaretter. Rökning är inte hälsosam för någon, och kommer bara att skada dina lungor under lång tid. Läs vidare för att lära dig hur du permanent slutar röka.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

10 minuter

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Nikotinutbyte

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag . Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa Din egen lista över hur du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. Tänk på att trots att det är svårt att sluta röka är det en av de bästa sakerna du någonsin kommer att göra för din hälsa, ett längre liv och att stanna runt för de nära och kära i ditt liv som behöver och vill ha dig runt.Source link