Se nedan för utmärkt sluta röka information


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Den beprövade rådgivningen i följande artikel kommer att komma igång på vägen till cigarettfrihet.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

TIP! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Bara genom att skapa listan ökar du ditt humör.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka . Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Klipp ner på rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Stanna bara och börja inte göra det igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Psykologiskt träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Därför är det viktigt att du utvecklar en strategi för vad man ska göra när stress uppstår. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

Tips! Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker de rökningstrender du är van vid.

Bli inte avskräckt om du misslyckas sluta en gång. Alla har samma möjlighet att ge sig upp i rösten, även de som är mycket välorganiserad och intensivt motiverad. Undersök var du kände din svaghet, och ta reda på hur du kan lära av din erfarenhet när du försöker igen. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång någon gång i framtiden.

Tala med din läkare om receptbelagda läkemedelslösningar för att hjälpa dig att sparka vanan. Det har gjorts många framsteg när det gäller hur man slutar röka. Det finns många alternativ på detta område, inklusive nikotinsubstitut och läkemedel mot motgångsbehandling. Rådgör med din läkare för vägledning och rekommendationer.

Tips! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Att besluta att sluta röka kan vara mycket svårt, men det är ett ytterst givande beslut som du aldrig kommer att ångra. Var säker, detta är inte ett omöjligt mål. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Det kan också hjälpa till att använda din kunskap, liksom några bra tips, för att komma igång. Genom att använda tipsen i den artikel du just läste, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.Source link