Se nedan för utmärkt sluta röka information


Många vetenskapliga studier har visat sig beroende av cigaretter. Att sluta är en riktig kamp mot dig själv och dina vanor. Se till att du har bra information om hur du ska gå vidare för att få en bra chans att uppnå ditt mål.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp dig. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan att släcka din första så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Kan hypnos fungera för dig? Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att skapa denna personliga lista gör just det.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Avsluta tills du får det rätt. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Så småningom får du det så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du har slutat. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Din framgång är beroende av att behålla din motivation. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är out of shape eller i dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Du hittar många olika grupper som är öppna för alla eller fokuserar på en nisch. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Människor som försöker sluta på samma gång förstår de unika kamperna som är involverade i processen.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle påverkas om du skulle bli sjuk eftersom det här vana i ditt sinne. Hälsostatistiken indikerar tydligt ett stort antal dödsfall som direkt hänför sig till rökningssigaretter. Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

En sak som mycket komplicerar att sparka rökning vanan är missbruk av nikotin. Att stoppa kan vara svårt för människor, både emotionellt och fysiskt. Ge dig själv ett bättre skott till framgång genom att använda förslaget i följande artikel. Att ta med de insikter som ges här och tillämpa dem på ett konsekvent sätt kan belöna dig med ett rökfritt liv.Source link