Se nedan för utmärkt sluta röka information


Varje rökare är medveten om att de ska sluta. Har någon rökare någonsin ångrat de stora hälsofördelarna med att röka? Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna med att försöka sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Läs vidare för deras råd och expertis.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Supportgrupp

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller community college.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du är fast besluten att sluta på kort sikt, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone till sist. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera den här processen om och om så ofta som du behöver.

Nikotinutbytesprodukter

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Kraven kan vara överväldigande. Överväg nikotinersättningsterapi. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av rökuppehåll. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Du kommer att bli bättre att sluta varje gång du gör det. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Tips! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

Övning kan ersätta rökning. De endorfiner som släpps efter träning ökar ditt humör och blir fysiska är ett utmärkt sätt att distrahera dig själv när du längtar efter en cigarett. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa dig. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. En icke-rökare har ingen aning om hur svårt det är att sluta röka. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Använd deras råd och erfarenheter för att göra det möjligt för dig att röka.Source link