Se nedan för utmärkt sluta röka information


Nu är det dags att de flesta är medvetna om hur farlig rökning kan vara, men det gör det inte lättare att sluta. Om du har försökt att sluta röka, kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i riktningen mot att inte röka.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

10 minuter

Om du vill få uppmaningen att tända, försök använda en fördröjningstaktik. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning.

Tips! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Att sluta röka kan vara en seriös utmaning för många, men att ha kunskap om beprövade tekniker kan göra det mycket enklare. Om du tar råd med denna artikel på allvar och tillämpar den med uthållig flit, kommer du förhoppningsvis att lyckas sluta röka, en gång för alla. Lägg dessa tips för att skydda din hälsa och din familj.Source link