Se nedan för utmärkt sluta röka information


Även om välmenande människor kan varna dig att sluta röka är svårt, är sanningen att det inte är så svårt om du vet hur man gör det. Att avsluta blir lättare om du har en bra förståelse för ämnet. Vem som helst borde kunna sluta röka om de använder informationen i följande artikel.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person gör saker på egen väg. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Få hjälp av andra. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Klipp tillbaka på rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

Sluta röka

Sluta röka detta ögonblick. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Att sluta röka har omedelbara hälsoeffekter, och börjar minska risken för att utveckla dödliga medicinska tillstånd direkt. Att sluta röka skyddar också din familj, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Om du deltar i frekvent fysisk aktivitet kommer du också att vara mindre benägna att gå ner i vikt. Även om endorfiner som produceras från träning inte ersätter nikotinbehov, kan det minska trängseln.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link