Se nedan för utmärkt sluta röka information


Även om de negativa effekterna av nikotinberoende har blivit väl dokumenterade verkar de fortfarande vara svåra när man försöker sluta med denna vana. Om detta gäller dig, har den här artikeln information som hjälper dig att hitta din väg till frihet. Applicera de tips som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din nivå av åtagande att sluta.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväga nikotinersättningsterapi.

Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Om du till exempel går en hel vecka utan att röka, ta dig ut på en film. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar att träna, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Minska antalet cigaretter du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära tillbaka på rökning.

Den första veckan är alltid den svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter de fysiska begären har passerat, kommer dina begär att vara mest psykologiska. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer detta att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många misslyckas med att sluta för att de har fel tankegång.

Utöva frisläppande endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Dessa förslag bör ge dig en bra start när du ritar dig själv om cigarettvanan. Du förtjänar ett tobaksfritt liv! Ge dig själv chansen att bli av med denna vana. Du kommer att se många fördelar i din hälsa och livskvalitet efter att du slutat röka.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link