Se nedan för utmärkt sluta röka information


Rökning tobak är notoriskt farlig för både rökare och deras nära och kära. Rökning är känd för att orsaka lungcancer, hjärtattacker och emfysem tillsammans med flera andra hälsoproblem. Dessutom har andning av andrahandsrök samma farliga potentiella konsekvenser. Det här är bara några av anledningarna till att du borde sluta. Artiklarna här ger dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Kallt Turkiet

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Avsluta är en process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

Nikotinutbytesprodukter

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

Tips! När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Rökning cigaretter är dålig för din hälsa. De som röker är mer benägna att lida av hjärtinfarkt, cancer eller emfysem. Rökning påverkar andra runt dig på grund av begagnad rök och kan vara lika farlig. Förhoppningsvis kommer de råd som ges till dig i denna artikel att hjälpa dig att nå ditt mål att sluta röka.Source link