Se nedan för utmärkt sluta röka information


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Tänk på de många sätt du kommer att dra nytta av att sluta. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Du kan skydda din hälsa och familjen, spara massor av pengar, undvik att vara så mottaglig för lungcancer och se ut och känna sig yngre. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.Source link