Se nedan för utmärkt sluta röka information


Med alla tryck och påfrestningar i dagens värld kan det vara svårt att veta hur man slutar röka. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-cykeln.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stanna bara och börja inte göra det igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Men den här metoden har visat sig vara effektivare, i takt med att tiden går.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Du bör hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Oavsett vad du valde, med en visuell påminnelse kommer du att hjälpa när ett begär begär.

De saker som presenteras här kan ge det förtroende du behöver för att sluta röka för alltid. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.Source link