Se nedan för utmärkt sluta röka information


Alla rökare som vill sluta har goda avsikter för att sluta. Men de flesta följer aldrig med dem. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka snabbt. Du måste då tillämpa allt du lär dig i ditt dagliga liv, för att sluta för livet.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjningstaktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Du kan också ta reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att ge upp nikotin är en långsam process.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Support Group

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta med framgång.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

Byte av cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Du borde nu vara både optimistisk och självsäker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link