Se nedan för utmärkt sluta röka information


Många rökare försöker sluta men ge upp när de stöter på svårigheter. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet på något annat kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det försenas att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Sluta röka gradvis. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinbytesprodukt är dubbelt så sannolikt att de slutar röka med framgång. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta är en process.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Möjligheten att lyckas i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Undvik att röka när du först vaknar. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att skära tillbaka på rökning.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökstopp, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Omkring tjugo procent av amerikanerna dör av rökrelaterade orsaker. Bli inte en statistik.

TIPS! När ett begär fortsätter att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, den viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp.

Kom ihåg att när du vill sluta röka, kommer den första veckan sannolikt att vara den svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära som traumatiska som fysiska begär.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. De flesta misslyckas med sitt första försök men använder det som en lärande för din nästa gång. Hitta dina svagheter och skapa solida säkerhetskopieringsplaner för att hålla dem från att spåra dig igen. Nästa gång du står inför en liknande situation kan du vara redo att lyckas.

Att bli av med saker som påminner dig om att röka kan hjälpa dig att sluta. Kasta ut alla dina tändare och askkoppar. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. Genom att göra detta kommer du att förhindra några triggers dessa saker skulle orsaka att påminna dig om att röka och få dig att begära en cigarett.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men majoriteten av dem kan bara inte tyckas göra det. Typiskt när en person försöker sluta har de en plan att göra det för att hålla sig på rätt spår. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.