Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Med vårt nuvarande samhälle är det ibland svårt att hitta vägen till att vara en icke-rökare eftersom det finns olika påtryckningar och influenser som gör det möjligt för en person att fortsätta röka. Låt inte rökning fälla dig; fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan sluta för gott.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Du bör aldrig försöka att bara sluta kall kalkon.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Älskade

TIPS! Om du vill uppmana dig att tända , försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tiden.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

Avsluta tills du får det rätt. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Observera några godisar som du kommer att låta dig ha när du slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Lägg upp listan där du kommer att se den regelbundet. Detta kommer att ge dig lite extra motivation, och det kan bara hindra dig från att grotta och röka igen.

Tips! En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Om du till exempel gillar att röka i bilen eller när du läste en bok måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra. Dessutom kommer de som går igenom samma sak du bättre förstår dina kampar.

Bli av med något som påminner dig om att röka när du närmar dig ditt slutdatum. Så bli av med tändare eller askkoppar från ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Detta hjälper till att förhindra att du påminner om att röka, utlösa ett begär.

Du kan sluta för gott! Om du har andra vänner eller familjemedlemmar som vill sluta, kan du också dela med dig av det här hjälpsamma rådet.Source link