Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, hittar du det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Precis som allt annat, ju mer informerade du är desto större är dina chanser att lyckas med. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta . Att lägga ner något på skrivbordet kan ändra hela ditt perspektiv.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Gör inte allt här själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Dina kamrater vet precis vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.

Älskade Ones

TIP! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Kick rökningens vana för dina käraas hälsa. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Detta kommer att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Se till att du rengör ditt hem grundligt när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Vid den här tiden borde du förstå hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan . Du kommer att förstå att sluta röka är inte svårt när du vet vilka tekniker som faktiskt fungerar. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.Source link