Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Rökning kan allvarligt påverka kvaliteten på ditt liv. De ytliga nackdelarna är lätta att upptäcka, till exempel färgade tänder och kläder som luktar rök. Rökning är mest skadlig för din hälsa. Om du sänker rökning, vänder du om de negativa konsekvenserna. Om du behöver hjälp med att sluta, kommer följande tips att komma igång.

Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

TIPS! Håll dig i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinbyte och se om det fungerar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan ibland verka överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. De kan hjälpa dig att hjälpa dig.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Det här är en metod som underlättar dig att sluta röka.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Stopp är där du måste börja. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Hitta något som ger dig motivation, även när du känner för att ge upp. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Oavsett vilken metod du använder kan de visuella påminnelserna vara till hjälp för att bekämpa begäret vid ett senare tillfälle.

Påminn dig om de dyster konsekvenserna som rökning har på din hälsa. Statistik visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Undvik att bli en statistik!

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Kom ihåg vad du redan har varit igenom och säg bara nej.

Gör en träningsprioritativ prioritet. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter att du slutat, så träning kommer inte vara så svårt som det har varit tidigare. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Dessutom får motion din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om den höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer den att hjälpa dig att klara av cigarettuttaget.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjningstaktik. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv.

Avsluta är en lång process, men du kommer att belönas för dina ansträngningar i många aspekter av ditt liv. Förhoppningsvis, med hjälp av de råd som presenteras i den här artikeln får du dig att känna dig säker om din kraft för att helt sluta röka. Välj ett tips idag.Source link