Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att du lär dig att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål när du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa detta steg tills det gör.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, deprimerad eller rastlös. Kraven kan vara mycket kraftfulla. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Vila är viktig när du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tala med dig om läkare om att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du med hjälp av tips och råd för att sluta göra.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som ett resultat av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa blir inte ett nummer!

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett.

De första dagarna av något slutförtande försök kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de första två dagarna kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt sätta ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag Dag! Avsluta idag kommer du att sluta lägga dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Att röka kommer också att skydda din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Du kanske tidigare har använt rökning när du känner dig stressad. Om det är sant, är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

Avsluta så många gånger som du behöver. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Om du befinner dig greppa för att förhålla dig, kommer listan att bli en konstant påminnelse och ge dig den motivation du behöver för att fortsätta att trycka på .

Djup andning

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär efter en cigarett. Detta ger dig en chans att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kommer att leda till syre i kroppen, vilket kan hjälpa dig att känna sig mer uppdaterad. Djup andning kan snabbt och när som helst.

Var motiverad med påminnelser. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

TIPS! Om du ska sluta röka, kom ihåg att veckan är oundvikligen den tuffaste. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat.

Tänk på vad du kan möta när du slutar röka. Många återkommer efter att ha slutat, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara väldigt frestande att tända en snabb cigarett när du befinner dig stressad eller trött. Var försiktig med dina rökutlösare.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att söka efter någon annan kommer inte alltid att vara den bästa vägen.

Många som lyckades sluta röka utan att använda en avvecklingsmetod har åberopat att förnya sina mentala utsikter. Om du tittar på att röka som att ta det dag för dag, blir det mycket enklare att vinna den här striden.

Tänk på att sluta köpa flera år på denna planet istället för att ge upp något. Du kommer att kunna sluta röka tidigare och förbli rökfri om du tycker positivt om att sluta. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Detta kommer att hålla din motivation upp medan du ger en riktig anledning att sluta nu.

Det är känslomässigt svårt att sluta röka. Cravings är riktiga saker och det kan vara lätt att motstå.

Om du är frestad att nå en cigarett, ta en lollipop istället. Lollipopstickan från sucken hjälper till att uppta handen upptagen. Den runda delen hjälper till att hålla din mun upptagen.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Använd informationen i den här artikeln och gör det enklare för dig själv. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.

Se om din rökningstusspecialist kan rekommendera receptbelagda läkemedel som är utformade för att hjälpa människor sluta röka. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka. Nikotinersättningsterapi och läkemedelsmedicinering kan hjälpa till att mildra några av de besvärliga effekterna av uttag. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Att veta allt du kan om ämnet Array är fördelaktigt på många sätt. Denna artikel ska utbilda dig på allt du behöver veta. Håll reda på mer om för att behålla en skarp kant.Source link