Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Att sluta röka handlar vanligtvis om att bli av med dina cigaretter och motstå begäret. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns otaliga metoder som hjälper dig att sluta röka.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på det raka och smala.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utövar någon träningsrutin.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som möjligt. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill en cigarett. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål att röka.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Om du är uppriktig i ditt försök att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det kan vara till hjälp för dig att tala med personer som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Efter att du läst den här artikeln kan du veta hur man slutar röka . Det kan finnas dagar som du känner dig frestad att röka, men med rätt teknik och stöd kan du göra det genom att ta det en dag i taget.Source link