Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Oavsett hur mycket viljestyrka du har, det är svårt att sluta röka. Faktum är att många människor känner att de fortfarande får något av det oavsett om de vill sluta eller inte. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Sluta röka ett steg i taget. Att sluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Tips! Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

Sluta röka

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken, berätta din familj och dina vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel som hjälper till att stoppa uttag.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås . Anpassa och anpassa listan gör det effektivare.

När du slutar röka behöver du en hälsosam metod att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Älskade Ones

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Sätt listan i din telefon eller på ditt kylskåp så att du påminns om belöningen varje dag. Om du läser om din lista kan du vara motiverad när du verkligen tycker om att nå en cigarett.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kommer andra quitters att vara redo att erbjuda vägledning eftersom du alla står inför samma utmaningar och hinder.

Sluta röka

TIPS! Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Nu är det dags att sluta röka. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Om du begår att sparka din vana, så snart som möjligt kan du potentiellt förlänga ditt liv med många år. Du håller också din familj från att falla offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att ens försöka. Genom att prova ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.Source link