Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, blir det inte lättare att sluta. Om du vill sluta röka, behöver du nog lite inspiration och instruktioner. Tipsen hjälper dig att göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Att lägga saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare att sluta.

TIPS! Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Du måste lära dig det bästa för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder kommer att uppnå detta.

Övning kan göra en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Det är viktigt att du undviker att använda dessa om du fortfarande röker.

Du bör inte försöka axla hela bördan av rökuppehåll. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, gå ut på bio. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, som bra böcker eller spela ett spel som är nytt för dig.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka i obestämd tid.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig friskare.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Om du vill sluta röka, kanske du överväger att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

De flesta tycker att försök att sluta röka är mycket utmanande, men lite råd kan hjälpa till. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Använd detta råd som du har läst här för att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Sätt listan i din telefon eller på ditt kylskåp så att du påminns om belöningen varje dag. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link