Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Rökning påverkar inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem runt dig. Det orsakar alla typer av cancer, andningssvårigheter, hjärt- och artärkomplikationer, och försämrar i grunden alla celler i kroppen, liksom att erodera din livskvalitet och kosta dig en liten förmögenhet. De runt dig som andas in i din rök är också i fara. Avsluta är så viktigt av många anledningar. Denna artikel innehåller flera tips som kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt.

Träningsrutin

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar som är relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att behålla borta från cigaretter också. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Sluta röka dagligen. Ta din resa dag för dag och fokusera på ögonblicket istället för framtiden.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Rökning är inte bara ohälsosam, det är farligt. Det finns så många hälsorisker som har kopplats till rökning som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Även begagnad rök är allvarlig och kan ha negativa konsekvenser för dina näraas hälsa. Om du följer de riktlinjer som du just har läst bör du ha en enklare tid att sparka din vana.Source link