Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Alla som röker vet att de måste sluta. Ingen röker på grund av de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Du kommer att ha problem med att hitta en icke-rökare som vet det första om att sluta. Men en ex-rökare kan visa dig vägen. Följande artikel kommer att ge dig några av sina beprövade tips.

Support Group

TIP! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana . Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person gör saker på egen väg. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehovet under sena nätter.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Tips! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller för att göra processen lättare.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Planera hur du lyckas hantera stress. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada för dig. En icke-rökare har ingen aning om hur svårt det är att sluta röka. Många har dock kunnat sluta, och de råd som hjälpt dem gavs bara till dig. Använd denna information för att befria dig från att vara slav till cigaretter.Source link