Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med att röka, men massor av människor fortfarande vanligtvis lyser. Det är lättare att säga dig kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Människor med erfarenhet slutar eller går igenom samma sak som du, och till och med vägledning. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortsätter röka, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Om dina triggare inkluderar att röka under körning är det viktigt att du justerar hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer uppmaningen att röka.

Sluta röka

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

TIPS! Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och dina nära och kära.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett märke av cigaretter. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Denna teknik hjälper dig på väg att sluta röka.

Om du är en inomhusrökare, ge den en komplett skrubba, ge den en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Håll dig fri från platser eller symptom där du normalt röker.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Rengör dina mattor, möbler och draperier.

Som det har diskuterats i den här artikeln kan du sparka röken vana om du ärligt tillämpar dig själv. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Om du prioriterar detta och införliva föregående råd i din plan, kan du sluta tidigare än du trodde var möjligt.

Du kan aldrig någonsin veta tillräckligt om Array. Denna information hjälper dig att slå marken när det gäller. Ju mer du utökar din kunskap om ämnet, desto mer auktoritativt kommer du att bli.