Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Du kommer att gynna hälsa och på andra sätt när du slutar röka.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och råd om hur man ska sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala communitycenter eller community college, kyrka eller community college.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att fortsätta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Nikotinutbyte

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåliga.

TIPS! Det första steget i någon plan att sluta röka stannar. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinersättningsterapi. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad och till och med deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytesprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinersättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du bör inte försöka att ta på sig hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp.

För att undvika att uppleva krävningar i samband med nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny färdighet eller hobby, eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, till exempel bra böcker eller spela ett spel som är nytt för dig.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Detta kan bara bidra till att hålla dig motiverad under svaghetstider.

TIPS! Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta kan hjälpa dig att börja med att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje rökning.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation för att sluta röka högt. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Du hittar ett överflöd av webbplatser som är specifikt ägnat åt att ge stöd till personer med sin lust att sluta röka. Du kan hitta det bra att jämföra vissa tekniker med andra.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, håll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Undvik att bli statistik!

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli en annan få dagar eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om fel väg.

Nu är det lika bra att sluta röka. Ställ in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

De första sju dagarna är det svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. Efter det skedet är de längtan du känner mestadels psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

TIPS! Träna ut när det är möjligt. Träning kan göra att du slutar röka mycket mer attraktiv när du märker den omedelbara förbättringen av lungkapaciteten.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfas nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, kontakta någon för support. Inte bara kommer detta att distrahera dig, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Få en belöning själv när du försöker sluta röka. Du kommer att spara mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Detta kan hjälpa dig att fortsätta att leva friskt.

Slå inte dig om du har en cigarett. Börja helt enkelt din plan igen. Alla har samma möjlighet att ge sig upp i rösten, även de som är mycket välorganiserad och intensivt motiverad. Notera vad som orsakade ditt återfall och försök att undvika det i framtiden. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning på vägen.

Sluta röka

Anledningen till att du borde sluta röka är uppenbart. Men även dessa fördelar kanske inte är tillräckliga motivation att sluta röka, och detta är fokus för denna guide. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link