Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Kom ihåg de positiva anledningarna du slutar, och använd de förslag du läser för att hjälpa dig i dina ansträngningar. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Var lätt när du slutade röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du måste sluta röka.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Hitta något annat som kan tänka dig när det händer

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Du kan bygga upp dina fördelar och gör varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåliga.

När du planerar ditt slut, glöm inte att föra in belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Tips! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan göra det lättare att sluta.

Utan tvekan är du bekant med fördelarna med att ge upp tobak. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Applicera alla de som är lämpliga för din situation för att hålla din motivation upp och slå de intensiva begären. Innan länge leder du ett gott och hälsosamt rökfritt liv.Source link