Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Se till att du tar processen en dag då. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte på framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

10 minuter

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Tänk på att använda nikotinersättningsalternativ när du slutar röka. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Du kan bli överväldigad av begär. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

TIPS! Sluta röka dagligen. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Du är troligt medveten om de många fördelarna med att sluta röka ger dig. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer att känna de positiva effekterna av dina ansträngningar snart!



Source link