Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Inga botemedel är 100% effektiva hos alla rökare, men varje potentiell avslutningsmetod fungerar för ett segment av befolkningen. Forskning vad som har fungerat för andra, kanske det kan fungera för dig också. Genom att använda följande råd ser du att det kan vara enkelt att sluta.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Tips! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Försök inte göra det själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom att slå rökning för gott.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Gör din familj och dina vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Minska rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en ständig påminnelse om de cigaretter du haft.

Planera framöver hur du hanterar stressiga situationer. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge in för dessa frestelser, kommer du att vara mer benägna att inte fånga en snabb rök. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Du kan få ditt kaffe när du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker de rökningstrender du är van vid.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Försök att inte tänka på att du aldrig har en annan cigarett.

Använd dina anledningar till att sluta skapa en bemyndigande mantra. Varje gång du känner ditt beslutsfattande, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Det här är ett värdefullt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och återfokusera på saker som är viktiga för dig.

För att hjälpa dig i din ansträngning att sluta röka, be om din familjens känslomässiga stöd och vänner. Låt alla veta att du försöker sluta röka. De kan uppmana dig och ge dig stöd, och det kan vara en stor hjälp för dig. Stödgrupper och beteendeterapi kan också hjälpa dig i ditt försök att sluta.

Att försöka sluta röka är inte lätt, och det finns ingen magisk botemedel som kommer att fungera för alla rökare. Ändå har alla möjligheter att lyckas. Du kan hitta framgång när du använder en kombination av tips som de i artikeln ovan, tillsammans med någon motivation och support. Försök med dessa tips och du kan bli chockad.Source link