Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Dina älskade fortsätter att trycka på dig för att sluta. Din läkare echo känslan. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Vad hindrar dig? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka risken att du faktiskt slutar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta kan vara en lång process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Sluta röka

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och dina vänner . När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och hålla dig motiverad.

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Du kan använda pengarna du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link