Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, hörs många av dessa klagomål från det faktum att få människor vet hur man gör det framgångsrikt. Precis som allt annat, ju mer informerade du är desto större är dina chanser att lyckas med. De råd som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig att slutföra en annan chore, innan du kan få en cigarett.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och stress av uttag.

Det tar åtagande att gå igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Om ditt hem luktar rök, rengör du det noggrant. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Tips! När du försöker sluta röka, ska du få vänner och familj medveten om dina planerade förändringar. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Du borde hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och de bästa metoderna för att sluta röka. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Att utnyttja denna information kommer att förbättra din förmåga att slå din missbruk av cigaretter.Source link