Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Många tror att att sluta röka helt enkelt tar viljestyrka. Medan du gör dessa saker kan du hjälpa dig att sluta, det behöver inte vara så svårt. Det finns gott om alternativ för dem som vill sluta röka.

När du försöker sluta röka, överväg att prova hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, boka en tid hos en licensierad hypnotisör. Hypnotisören kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Håll dig i nuet och sluta sluta en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Tänk på nuet utan att berätta för dig själv med framtiden. Ansträng dig dagligen och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

Börja träna. Det hjälper inte bara att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Träning kan underlätta stress. Om du inte tränar regelbundet kan du försöka börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Innan du börjar en träningsrutin bör du rådfråga din läkare.

Din läkare i primärvården kan vara en bra resurs om du inte kan sluta röka själv. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att underlätta avslutningsförfarandet, från antidepressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärd. Din läkare kan också styra dig att stödja grupper, program och andra resurser för att hjälpa dig.

TIPS! Försök att ändra din dietvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som blir resultatet av att sluta röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra all viktökning som du annars kan uppleva.

Eliminera triggers som du förknippar med att röka cigaretter. Om du ofta rökt i din bil, skapa en ny körvanor som att lyssna på en bok på band eller skapa en motiverande körspel. Detta hjälper dig att ta bort de associeringar dessa vanor har med rökning. Få ytterligare en distraktion då.

Belöna vart och ett av dina milstolpar när du försöker sluta röka. Som ett exempel, gå till en film när du slutat röka i en vecka. När en månad har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Bygg upp belöningarna tills du är helt fri från cigaretter.

Sluta röka

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon kan du prova att ersätta nikotinprodukter, som gummi eller lappar. Du ger kroppen din nikotin som den är van vid att ha så att din kropp inte går ut genom att inte ha ett ämne som den är van vid att få regelbundet.

Om du vill sluta röka för gott kan du behöva öva att sluta. De flesta människor slutar inte lyckas röka första gången de försöker. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Så fort du tänds igen ställer du in ett nytt slutdatum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång en uppstår. Så småningom blir du bra på att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Stoppa är där du behöver börja. Gör det bara, sluta röka kalkon och starta aldrig upp igen. Den här tekniken kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Låt dock inte detta avskräcka dig. Att sluta med kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Håll dig borta från platser eller saker du normalt förknippar med rökning. Ändra din rutin om det alltid handlade om att röka. Du kan ta ditt kaffe medan du kör in i jobbet eller undvika baren helt så att du undviker de rökutlösare som du är van vid.

TIPS! Att undvika triggers som gör att du vill efter en cigarett är nyckeln till att sluta totalt. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett innan du ringde ett telefonsamtal, måste du ersätta något annat på dess plats.

Ovanstående råd bör ge dig en bättre bild av tillgängliga alternativ. Trots det faktum att du kanske längtar efter en rök år och år efter att du har slutat, bör tipsna i denna artikel göra att sluta lite lättare och öka dina chanser att lyckas med det.Source link