Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Många tycker om att sluta röka men är så säkra att de kommer att misslyckas att de aldrig ens försöker. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Följ dessa tips och avsluta blir enkelt.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Sluta röka

Många människor vill sluta röka, men många kan inte göra det. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill ha.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Anpassning och personalisering av listan gör det effektivare.Source link