Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Rökning har allvarliga konsekvenser för dig och din livskvalitet. Det kan också påverka din hälsa. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar.

Att skriva ner det kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Försök inte gå kallt kalkon.

Du måste göra din rökningstopp så mycket som möjligt. Försök inte sluta med den kalla kalkonen. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala rec center eller i din kyrka.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din engagemang att sluta.

Övning kan också fungera som en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med din läkare innan du börjar någon form av motion.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt samtidigt som du stoppar viktökning som kommer med att sluta.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Om du inte kan sluta kall kalkon får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig ut på en film. Efter en längre tid, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Om du är en inomhusrökare, se till att du noggrant rengör huset, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad under svag tid.

Att sluta är en lång process, men du kommer att belönas för dina ansträngningar i många aspekter av ditt liv. Förhoppningsvis har den här artikeln givit dig den instruktion och inspiration du behöver för att slutligen sluta röka. Välj en av dessa tips för att prova idag.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link