Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Därför bör du läsa de tips som anges i följande artikel så att du kan bevittna hur man slutar röka så snart som möjligt. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person uppnår sina mål olika. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Sluta röka

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Begär din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Sluta röka

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem.

Din hälsa kommer att förbättras dramatiskt när du slutar röka. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link