Släpp den fruktansvärda rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Behovet av att röka kan verkligen vara obekvämt ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Följande artikel nedan innehåller flera tips som hjälper dig att använda när du försöker sparka vanan.

Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att stanna på kursen, och kan göra sluta lättare.

Var lätt när du slutar röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Sluta röka

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Få mycket sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, som antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad eftersom av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta är svårt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk därför att du skulle bli sjuk. denna vana i ditt sinne. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är knuten till rökning cigaretter.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du till en supportgrupp eller har kunskap om specialister i ditt område.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du slår tillbaka och ger dig en cigarett, välj omedelbart ett nytt datum för att sluta. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

När du är frestad att röka, berätta själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte ens en puff. "Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra att alla dina framsteg går i spill. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Tips! Idag är dagen för att sluta röka! Genom att sätta ett datum långt in i framtiden minskar du chanserna för framgång. Om du slutar nu, kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom på grund av rökning att minskas betydligt.

De första 7 dagarna av att sluta är de svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När du har tagit bort nikotin från din kropp kommer dina begär att vara mest psykologiska. Det kommer fortfarande vara svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte halva hjärtat på ett slutdatum som är två månader från nu, gör dagens dag! Avsluta idag kommer du att sluta ge dig för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Om din viljestyrka försvagas och du är på väg att nå din favorit tobaksprodukt, får du någon med det direkt. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och du kommer inse att du inte är ensam i hela processen.

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. När du slutar röka, märker du omedelbart en förbättring av lunghälsan och ökad andningsförmåga, så att du kan träna lättare. Detta kan också hjälpa dig att minska potentiell viktökning. Endorfinernas träningsprodukt är inte ersättare för nikotinhöjder, men de hjälper till att ta bort kanten från uttag.

Sluta röka

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig fråga som lurar bakom trangen att röka. Om det hanteras blir det lättare att sluta röka.

Om du är sjuk att röka, är du ungefär halvvägs för att sluta. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Använd det du har läst här och håll dig motiverad för att nå ditt mål!

Om du finner din viljestyrka blekna och du är på väg att nå en cigarett, ring någon för support. Du kan ringa en vän eller någon i din familj och berätta för dem om hur frestad du känner. Spendera tid på telefonen kommer att distrahera dig medan craving passerar, och det är bra att veta att du har stöd i ditt slag med nikotin.

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link