Släpp den hemska rökningssituationen nu med detta underbara råd


Vissa tror att stoppa rökning är lika enkelt som att skräpa sina tobaksvaror och gå med ren viljestyrka för att slå tillbaka begär. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta behöver det inte vara så svårt. Det finns gott om tekniker och hjälpmedel som du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

TIPS! När uppmaningen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din tid klokt.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Övning kan gå långt för att minska stressavlastaren. Om du är ny att träna, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

TIPS! Försök inte göra det själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, upprepa det här steget tills det gör det.

Sluta röka

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

TIPS! Klipp tillbaka vid rökning. Om du vill sluta röka helt, kan detta få dig att peka i rätt riktning.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte enkelt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

TIPS! Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Många tycker att placera motiverande meddelanden genom hela deras hem och kontor hjälp på sin resa för att sluta röka.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att underlätta att du kommer igång på din avslutningsresa.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motivationskommentarer skrivs på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Håll dig borta från de slags platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

Undvik alla aktiviteter eller situationer där du tidigare röker för att försöka sluta röka. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Drick kaffe medan du kör till jobbet och undvik baren för att minska begär, eftersom det kommer att finnas många rökare i detta område.

TIPS! Att tänka på effekterna av att röka på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i U.

Förhoppningsvis har denna artikel gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Medan vissa ex-rökare kommer att kräva resten av sitt liv, kommer följande råd att bättre utrusta dig för att motstå dessa begär.

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!