Släpp den hemska rökningvanen nu med detta underbara råd


Så många rökare vill stoppa sin skadliga vana. Medan rökning ger tillfällig tillfredsställelse är det inte bra för dig och kommer att skada dina lungor. Rådgivningen i denna artikel bör ge dig en bra utgångspunkt för att rita dig själv om vanan att röka.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

TIPS! Ta saker dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Nu borde du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. När du slutar, kom ihåg alla de människor som älskar dig och vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv. Ta de tips du har läst här och sätt dig på en väg att vara fri från nikotin.Source link