Släpp den hemska rökningvanen nu med detta underbara råd


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Din läkare echo känslan. Försäkringsbolag kommer att erbjuda rabatt för icke-rökare. Varför puffar du fortfarande bort då? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

övningsrutin

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

TIPS! Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte besvär.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt alternativ. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Försök inte själv det här. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga farväl att röka för alltid. När du är fri från att röka, blir du friskare, mer nöjd med dig själv och dina val, och du kan sluta leva mycket längre. Ta de pengar du sparar och spendera den på din familj som ett tack för att du stöttar dig genom det värsta. de förtjänar det!Source link