Släpp den hemska rökningvanen nu med detta underbara råd


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och råd om hur du slutar. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver håll dig på spår med din sluta röka.

TIPS! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker på egen väg. Du måste lära dig det bästa för dig. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har gjort, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och prövningar att sluta.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta dig ut på en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stöd för dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att slutligen vara rökfri för livet.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt skulle röka.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat att inte röka värdelös. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden motion kan också se till att du håller din kroppsvikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet.

När du försöker bryta rökning vana, äta mycket nötter, grönsaker, frön och nötter. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. För att äta frukt och grönsaker kan du göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta denna typ av kost kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du kan få. Vitaminerna och näringsämnena kan också förbättra obehag för uttag.

Efter att ha läst den här artikeln, vet du i ditt hjärta att sluta är möjligt. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.

Det är uppenbart att det finns många saker att tänka på när man tänker på Array. Hints och råd här får dig på väg till bättre förståelse. Gör inte detta till ditt sista stopp, fortsätt leta efter mer information om.Source link