Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för din livskvalitet. De ytliga nackdelarna är lätta att upptäcka, till exempel färgade tänder och kläder som luktar rök. Viktigast är att rökning påverkar din hälsa. Om du kan sluta kan du dock stoppa och till och med vända om dessa konsekvenser. Om du är intresserad av att lära dig att sluta röka framgångsrikt, läs det råd som ges i den här artikeln.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer i framtiden.

Tips! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan kontrollera de begärna.

Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta bra.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekvämma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det kommer att öka risken för att du lyckas sluta röka.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Ha några bra alternativ redo så att du kan undvika uppmaningen att lysa upp. Har flera idéer du kan använda i händelse av att den första inte hjälper till.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Kom ihåg att när du vill sluta röka är den första veckan sannolikt den svåraste. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men är inte nära så illa som det ursprungliga nikotinuttaget.

Eliminera påminnelser om dig själv som rökare, om möjligt. Bli av med tändare och askkoppar. Sätt sedan alla dina kläder genom tvättmaskinen och rengör hela huset för att eliminera alla rökluktar. Genom att eliminera lukten, kommer du vara mindre benägna att ha ett begär.

Sluta röka

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du håller på att ge upp din rökvanor. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Se om din rökningstussläkare kan rekommendera receptbelagda läkemedel som är utformade för att hjälpa människor sluta röka. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka. Det finns så många alternativ tillgängliga för dig, från nikotinbyte till recept, att du kommer att kunna sluta på nolltid. Din läkare är din bästa resurs för att hitta ett läkemedel som hjälper dig att sluta röka.

Medan du håller på med att sluta röka, konsumerar du grönsaker, frukter, frön och nötter. Hälsosam, naturlig, låg kalori livsmedel är till hjälp för att sluta. För det första kan du beteendeutbyte rökning rörelser genom att hålla dig r munnen och händerna upptagna. Att äta denna typ av diet kan också minimera den vikt du kan få. De kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att föryngra din kropp.

Djupt Andning

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka . Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka.

Djupa andningsövningar kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Du kan använda denna djupa andningstid för att påminna dig själv om orsakerna till att du försöker sluta. Denna övning kommer också att hjälpa dig att slappna av spänningen som orsakas av begär. Djupa andningstekniker kan snabbt och enkelt läras.

Kompensera inte rökning genom att äta mycket skräpmat. På samma sätt, försök inte radikalt minska hur mycket du äter medan du slutar röka. Nu är det inte dags att kosta! Du borde istället följa en balanserad och hälsosam diet. Det har varit studier som har visat att att äta lättmjölkade mejeriprodukter, grönsaker och frukter kommer faktiskt att lämna dig dålig smak om du är rökare. Men genom att konsumera dessa livsmedel kommer din hälsa att öka, medan din lust att röka kommer att försvagas.

Det kan tyckas omöjligt att sluta röka, men det är väl värt ansträngningen när det gäller fördelarna som det kommer att erbjuda. Du bör känna dig mer självsäker om du är beväpnad med tekniker som fungerar. Välj några av de tips som finns här för att hjälpa dig att komma igång med ditt beslut att sluta idag.

TIPS! Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv.Source link