Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Många människor kämpar verkligen för att sluta röka. Ingen metod fungerar för alla. Du kan behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar de tekniker som fungerar för dig. Ge tipsen nedan ett försök, du kanske bara tycker att det är lättare att ge upp att röka är lättare än du någonsin trodde.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Det kan få cigaretter att verka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Älskade

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är det första steget att sluta.

Minska antalet cigaretter som du röker. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, och samma metod fungerar inte för alla. Naturligtvis är det inte omöjligt att sluta. Du kommer att upptäcka att du kan lyckas om du använder informationen som just presenterades för dig tillsammans med stöd från dem som ligger nära dig. Ge dem ett försök och du kan bli positivt överraskad.Source link