Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Rökning har många negativa effekter på ditt liv. Det förändrar hur du ser ut, eftersom nikotin gör att tänderna blir gula, och det kan också göra dig sugen på rök. Viktigast kan det få negativa effekter på din hälsa. Men sluta röka kan förändra alla dessa effekter. Om du kämpar med tanken att sluta läser du följande artikel för tips om var du ska börja.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Ta varje dag en åt gången. Avsluta är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du slutar faktiskt. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Tips! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för lagt till hälso-förmåner, men att distrahera dig från önskan att röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Försök inte själv detta. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att sporra dig att sparka vanan.

Sluta röka

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Vissa tycker att detta är till hjälp. Denna teknik kommer att få dig till ett tankesätt för att sluta röka.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Gör ett försök att minska rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte falta om du har ett återfall i domen. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Du kommer att finna att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Sätt upp ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

Tips! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Du kanske tänker att du kan hantera att ha bara en cigarett, men i själva verket kommer den ena cigaretten förmodligen att ångra alla dina avslutande ansträngningar. Förstå att även en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

Att sluta röka är inte lätt, det är definitivt värt de stora fördelarna med din hälsa, ditt sociala liv och till och med ditt utseende. Förhoppningsvis, med hjälp av de råd som presenteras i den här artikeln får du dig att känna dig säker om din kraft för att helt sluta röka. Börja använda dessa tips direkt.Source link