Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Även människor med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Det kan vara särskilt svårt eftersom det oftast finns något som rökare får från att röka som kan tyckas att det uppfyller ett behov. För att ta bort dig själv emotionellt från rökningens vana och avsluta det för gott, använd följande råd för att komma igång.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom får du det bra, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva.

Det är uppenbart att sluta röka inte behöver vara omöjligt eller skrämmande. Om du är övertygad om dina förmågor för att övervinna vanan och är fast besluten att flytta avdelningen, kommer du till slut att lyckas. Du kanske bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link