Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du slutar röka. Din läkare uppmanar dig förmodligen att sluta röka. Ditt försäkringsbolag kan till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Tiden är nu, så fortsätt läsa för att hitta tips som gör att du slutar och aldrig ser tillbaka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta vara mindre svårt.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Även om du slutligen röker, kan du fortfarande minska din totalt räkna för dagen efter en.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om så inte är fallet, upprepa processen så ofta du behöver.

När du har fattat beslut om att rökning inte längre är för dig, sök en supportgrupp för hjälp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscenter och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra den karaktäristiska viktökning som följer med att sluta.

Sluta röka

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Ta din resa dag för dag och fokusera på ögonblicket istället för framtiden.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller stannar i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som kommer att få dig i dina ansträngningar att sluta.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Det bästa rådet du kan göra Att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Att stoppa är det bästa sättet att starta din nya väg. Sluta sluta röka och börja aldrig göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier med andra.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med rökning.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka och äter frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Tips! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva.

Den första veckan efter att du slutat sluta är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter det att de fysiska begären har gått, kommer nikotintraverna att vara primärt psykologiska. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att plocka upp en cigarett.

Du har nu all information du behöver för att börja börja säga farväl att röka för alltid. Att vara en icke-rökare kommer att lägga år till ditt liv. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur att göra det på egen hand. Denna artikel har gett mycket information om. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link