Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Med informationen som lämnas här kan du ta de första stegen för att sluta. Snart kommer du vara på rätt väg till att vara helt rökfri!

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Om du vill uppmana dig att tända, försök använda en fördröjningstaktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Sluta röka

TIPS! Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. När du möter framtida milstolpar kan du antingen öka dina belöningar eller helt enkelt avveckla dem.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Börja med att minska på din rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. På så sätt kommer ditt fräscha lukthus inte påminna dig om att röka.

Hitta något som ger dig motivation, även om du känner dig som uppgift. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Oavsett din specifika strategi, kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för striden att röka en cigarett.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det kan finnas receptbelagd medicin som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt skulle röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Du kan ta med kaffet längs vägen till jobbet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får trängningarna under kontroll.

Att försöka sluta röka kan vara en mycket svår uppgift. Det är dock inte att säga att det är omöjligt. Du måste ringa på din viljestyrka, vara tålamod och ge det tid. Så ofta är ju ju mer du vet om ämnet att sluta röka, desto lättare är det att göra det. Att använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att uppnå ditt mål snarare än du trodde.Source link