Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Att sluta röka är en skrämmande uppgift för även de mest starka människorna. Även om du är motiverad att sluta får du fysiska och psykologiska belöningar för rökning, och det kan vara svårt att ge upp. Rådgivning i den här artikeln hjälper dig att slutligen sparka vanan för bra.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Detta stöd kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Siktmål

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare . Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Efter det börjar du långsamt bygga belöningen tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Med ditt kaffe i bilen eller undviker baren kan du kortsluta dina begär.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till rökning cigaretter. Undvik att bli en statistik!

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Övergång från att röka för att träna. Din hjärna släpper ut endorfiner efter att du har tränat, vilket förbättrar ditt humör. En träning är också en utmärkt distraktion från dina begär. När du slutar röka förändras din kroppsomsättning, vilket kan få dig att gå ner i vikt. Träning kan dock hjälpa dig att undvika detta problem.

Sluta röka

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Du kan använda ditt självförtroende och beslutsamhet för att sluta röka, så börja din quest med dessa tips idag. När du tänker på den här uppgiften ser du hur lätt det kan vara.Source link