Släpp den hemska rökningvanligheten nu med detta underbara råd


Många människor vill sluta röka, men de känner att det är för svårt och att de inte har den viljestyrka som krävs för att sluta. Denna artikel hjälper dig att fortsätta med din resa för att sluta röka!

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Ju mer kunniga du är desto bättre utrustade kommer du att vara att uppnå ditt mål. Med hjälp av tipsen från den här artikeln kan du vara rökfri på nolltid.Source link