Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Med de stressar som finns i det dagliga livet kan det vara svårt att räkna ut de bästa teknikerna för att sluta röka. Du behöver inte känna att du är instängd Använd istället råden i den här artikeln för att hjälpa dig att starta din resa.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Sluta röka

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta röka är en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begäret. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Ditt åtagande att avsluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Försök inte göra det själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Du borde må bättre om att sluta efter att ha granskat den här artikeln. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link