Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Många människor har problem med att sluta röka, även om de vet om dess negativa effekter på deras hälsa. Om detta gäller dig, använd dessa tips för att hjälpa till att bryta sig fritt från tobak. Försök med alla tips som ringer sanna med dig.

Sluta röka så fort du kan. Undvik att gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Deep Trance

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Några personer som slutar röka har gjort flera försök innan de lyckades. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Använda dessa förslag bör ge dig en utmärkt start på att eliminera cigaretter från ditt liv. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Låt dig möjlighet att eliminera denna svåra missbruk. Din hälsa kommer att förbättras, du mår bra och du kommer sluta lukta så illa!Source link