Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökningssigaretter kan ge, är det fortfarande väldigt svårt att slå missbruk. Om du försöker sluta röka kanske du bara behöver lite vägledning till rätt väg. Tipsen hjälper och gör det lättare för dig att slutligen sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att hitta vad som passar dig bäst. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande vill ha en cigarett, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kommer att vara mer än troligt moody när du slutar, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte vet existerade.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

TIPS! När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att informera de älskade dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har stillestånd, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där du ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa dig att motivera dig under svaghetstiden.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att motiverande budskap läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt röker.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När det är borta kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva, kan det vara lättare att ha denna kunskap bakom dig själv.

TIPS! Prata med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Nu är det lika bra att sluta röka. Sätt inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning kommer också att se till att du håller din kroppsvikt under kontroll. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet.

Du kanske har rökt när du stressat. Om du har gjort det kommer det verkligen att hjälpa till att hitta några bra avkopplingstekniker att använda när du känner att stress börjar bygga upp.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutar erfarenhet ibland.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökavbrottskoncern eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Försök aldrig sluta röka själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om den hjälper dig att uppnå det målet.

Gör en lista över tider och platser som du vanligtvis röker. När vill du röka mest?

För att stärka vikten av att sluta röka, gör lite forskning och exponera dig själv för några av de allvarligaste effekterna av denna dåliga vana. Titta på bilder av avancerade lungcancer och emfysemfall och prata med människor som har förlorat en älskad på grund av en rökrelaterad sjukdom.

Att sluta röka kan vara mycket svårt för många människor, men att veta några effektiva tekniker kan göra uppgiften enklare. Om du följer denna artikels råd kan du sluta röka på ett rimligt sätt. Genomför tidigare tips och du kommer att skydda hälsan och välbefinnandet hos dig och din familj.

TIPS! Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Välj ett märke som har en obehaglig smak.

Genom att lära dig mer om Array kan du börja använda denna information idag. Gå tillbaka till de tips du just läste om du vill se till att du går i rätt riktning. Innan länge hittar du resultaten du letar efter.Source link