Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Att vara rökare kan införa några besvärliga krav på ditt liv. Ibland stoppar du vad du gör för att röka. Du kan också känna sig obekväm att inte ha dina cigaretter på dig hela tiden. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Följande artikel har ett stort antal användbara förslag för att hjälpa dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

Sluta röka

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av övningsregim.

Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Eliminera de triggar du associerar med rökningslicetter. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i första hand.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Försök inte sluta ensam. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla ur vagnen.

Sluta röka

Kick röksvanen för dina älskade hälsa. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Om du försöker sluta röka är du halvvägs där. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Applicera några av dessa för att avsluta dina nikotin och tobaksbehov.Source link