Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men kanske beror det på att människor bara inte vet hur man gör det. Liksom med allting i livet, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto lättare blir det. Följande tips hjälper dig att sparka vanan.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Deep Trance

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte tyckas vara tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Övning hjälper dig att lindra stress. Om du är ny att träna, kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutin.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till lite nikotinsubstitut och se om det fungerar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta smoking.It är viktigt att du berätta för dem du behöver och värdesätter deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, så du borde hämta stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med det. Om du slutar röka förbättras inte bara du din egen hälsa och förbättra kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge in för dessa frestelser, kommer du att vara mer benägna att inte fånga en snabb rök. Att ha flera planer på plats är perfekt, om en plan inte fungerar.

TIPS! Idag är dagen att sluta röka! Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Dessutom kommer du att skydda dem runt dig från de farliga effekterna av rök som de andas in i andra hand.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att försäkra dig om att sluta röka.

De flesta slutar inte röka första och andra gången. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du misslyckas och har en cigarett, besluta om ett nytt slutdatum. Bara fortsätt att sluta och försök att stanna längre varje gång du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Om du röker hemma, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och fräscht och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Ta ett träningspass. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter avslutat, så träning kommer inte att vara så svår som det har varit tidigare. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla dig i vikt. Medan de utgivna endorfinerna inte kommer att ge jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka utslag.

Sluta röka

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Applicera råd från denna artikel till ditt eget liv och veta att du kan lyckas i ditt arbete för att sluta röka.

Ju mer du vet om Array, desto bättre expert kommer du att bli. Genom att använda ovanstående råd får du inte bara en bättre förståelse, men du ser det mycket enklare än du kanske har insett. Du kommer att hitta framgång om du tar saker en dag i taget.Source link